14. maaliskuuta 2013

"Tervetuloa ulkomaanreissulle!"

Kuulutti bussisetä otettuaan meidät matkalaiset kyytiin. Niinhän se on, että kyllä se Ruotsi on edelleen ulkomaa, vaikkei se - eikä ainakaan risteily - tunnu mitenkäänpäin ulkomaanmatkalta.

Tutulla työporukalla oltiin jälleen liikkeellä. Tarkastettiin uusi Viking Grace. Erilainen sisustus, design siellä oli, mutta muuten tuo ei niin kovin erilaiselta tuntunut. Henkilökunta oli ihan supermukavaa, se jäi päällimmäisenä mieleen. Ja olipa siellä "uuden konseptin" Frank's ravintola. Ruoka tilattiin ao. tiskiltä, pastat, hampurilaiset jne, jokaiselle oma tiski ja mukaansa sai litteää jääkiekkoa muistuttavan vilkkuvaloilla varustetun ufon. Ufo alkoi hälyttämään, kun ruoka oli valmis ja sen sai hakea tiskiltä. Erikoista, jälleen kerran itsepalvelua, mutta kuten työkaverit huomauttivat, niin ravintolan hinnat olivat todella kohtuulliset. Ehkä tarjoilijoiden palkoista tulleet säästöt oli tosiaan siirreetty melko suoraan ruokien hintoihin.

Ja nyt on ihan pakko tunnustaa sivistymättömyytensä. Olimme puffetlounaalla ja jälkiruokapöytää kiertäessäni nenääni haisi pa*ka. Mielessäni syytin jo kahta "juhlineen" näköistä miestä, jotka norkoilivat myös pöydän ääressä. Päästyäni pöydän päähän huomasin juustovalikoiman ja paha haju sai selityksensä. Eipä tullut piirakoita ja macaroneja (en muuten tykännyt) katsellessani, että tuo kyseenalainen aromi saattaisi olla peräisin juustoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelet ääneen! :)