8. maaliskuuta 2013

Kaksi (melkein kolme) yhden hinnalla

Tänään päätin töistä lähtiessäni, että pistäydyn eräässä K-supermarketissa, jonka lihaosastolla työskentelin 2,5 vuoden ajan 16 (!!!!) vuotta sitten. En ole siellä käynyt lähtöni jälkeen kuin pari kertaa.

Kaupan lihamestari (silloinen esimieheni) pyrähti tiskin takana ja kysyin toiseltä myyjältä menikö hän kauaskin. Tauolle kuulemma. Myyjälle kertoilin kuka olin, koska hän oli tutun näköinen. Hän ei muistanut mua eikä mullekaan hänen nimensä ollut tuttu, mutta kasvot kylläkin. Samaan aikaan olimme siellä kuitenkin olleet.

Sovimme että kiertelen kaupassa ja odotan lihamestarin tauon päättymistä. Kierrellessäni törmäsin lukioaikaiseen tuttuuni Sannaan. Olimme hyvät kaverit sen samat 16 vuotta sitten. Kerroimme lyhyesti kuulumiset ja nauroin hänellekin, että tämä oli oikein kanntava käynti, kun vanhoja tuttuja näkyi enemmänkin.

Lihamestari saapui tauolta ja tervehdin häntä sanomalla, että tämä on muistitesti. Vain muutaman sekunnin mietinnällä hän muisti nimeni. Vaihdoimme pikaiset kuulumiset ja päivittelimme vuosien vierimistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelet ääneen! :)