29. tammikuuta 2018

Rouva etsivä paljastaa petollisen työkaverin

Työpaikalla juon Pepsi Maxia silloin kun muut juovat kahvia. Mulla on aina pullo kaapissa. Erään yön aikana juomalle oli tapahtunut kummia. 1. pullo ei sihahatanut avatessa. 2. neste oli omituisen hailakkaa ja läpinäkyvää. 3. maku oli hävinnyt. Juomaa oli todennäköisesti laimennettu.

Varmemmaksi vakuudeksi ostin korkkaamattoman pullon Maxia ja tein vertailun. Havaintoni olivat oikeita. Väri oli vaaleampi ja läpinäkyvämpi, samoin maku oli eri.  Sitä siis todellakin oli lantrattu!

Mahdollisia syyllisiä on vain yksi, yöhoitaja. Olin illassa, jonka jälkeen tulin aamuun ja muutos tapahtui tänä aikana. 

Yöhoitajalle on varmaan iskenyt Maxin himo ja varkauden peittääkseen hän on jatkanut juomaa vedellä. Joopa-joo. Olipa yllättävä veto ks. työkaverilta. Hän pääsi tällä tempullaan harmaalle (ei sentään vielä mustalle) listalleni. 

Kaikkein ironisinta asisassa on, että jos hän ei olisi lantrannut juomaa, en olisi huomannut varkautta. En todellakaan seuraa millä tasolla nestepinta on pullossa. En olisi huomanut, vaikka sieltä olisi kadonnut useampikin lasillinen. Mutta lantrauksen kyllä huomasin! Yrittäessään peitellä varkauttaan työkaveri tuli paljastaneeksi itsensä. Ah! Karma is a Bitch!!! Ps. En aio kertoa hänelle, että hän on paljastunut. Rangaistus olkoon päätyminen harmaalle listalleni. 

Pps. Mies koitti ehdottaa vastakälliä, mutta sillekään en lämmennyt. Saan tyydytyksen siitä, että tiedän mitä hän teki, mutta hän ei tiedä, että mitä tiedän.

Ppps. Toisinaan työkavereille käy kuten yökölle ja Maxin himo iskee. Silloin he ovat käyneet pullollani, mutta olen sitten aina saanut tekstiviestin, että: "Kävin pullollasi, tuon korvaavan pullon ensitilassa." Ja tämä on vallan ok mulle. Olisi ollut myös hänen kohdallaan.  

Pppps. Jatkossa vien pulloni pukukaappiin, kun hän on yövuorossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelet ääneen! :)