2. toukokuuta 2014

Överit
Ei ei, kyse ei ole vappujuhlinnan tilittämisestä. Minä kun en vappuna juonut simaa väkevämpää.

Eilen heräsin ajatukseen, että mun täytyy lähtee kenkäostoksille. Ajatuksissa oli kahdet tai kolmet kengät. Ostin seitsemät. Joo-o överiks meni :)

Kantava ajatus näissä kesäkengissä oli "potkaisemalla jalkaan". Kärsivällisyyteni ei riitä nauhojen sitomiseen. Lenkkaritkin sidon aina niin löysälle, että ne voi vetää jalkaa ilman nauhoihin sotkeutumista.

Nämä luonnonvalkoiset olivat supermukavat jalassa.

Tytöllä pitää olla yhdet pinkit kengät! Ja toiset vähän järkevämmän väriset.Perus mustia balleriinoja mulla ei oo koskaan aiemmin ollu.Mustat lenkkarit on ollut mulla ostoslistalla jo pari vuotta. ...ei mitään kiirettä. Viimeks mulla oli sellaiset 2009 ja silloin huomasin miten kätevät sellaiset on. Mustat lenkkarit on loistavat puolivirallisiin, paljon kävelyä vaativiin tilanteisiin. Niitä tulee vastaan sen verran, että muutamaan kertaan olen harmitellut etten ole tullut ostaneeksi uusia rikki menneiden tilalle. Nyt ostin.

Näissä on hiven korkoa.Koko satsille tuli hintaa yhteensä 163€, eli noin 23€/kenkäpari.Syitä ja seurauksia

Viime syksynä tein eteisessä raivauksen ja siinä yhteydessä heitin pois useat oikeasti rikkikävellyt kesäkengät. Niinpä tänä keväänä, ennen ostosreissua, olin tilanteessa että koko kesäkenkävarantoni näkyy alla olevassa kuvassa. Seitsemän vuotta vanhat lenkkarit. Siinä kaikki.Tapanani on muutenkin ostaa vaatteita harvoin, mutta enemmän kerralla. Joten tämä on minulle ihan tyypillistä. Nyt ei tarvitse moneen kesään miettiä kenkäasiaa ja se on hyvä.

Talvikengissä on nyt vähän sama tilanne. Omistan kahdet talvikengät (yhdet mukavat + rikkinäiset, yhdet epämukavat + ehjät) joista nämä rikkinäiset olivat jo toissa talvena "viimeistä talvea jalassa", mutta niin vaan tepsuttelin niillä viime talvenkin. En vain saanut aikaiseksi lähteä ostoksille. Nyt vieläkään en heittänyt pois niitä rikkirepsottavia kenkiä, jotta lumen tullessa ei tarvitse lähteä paniikkiostoksille kesäkengillä. Joten katsotaan miten syksyllä käy. Tuleeko hankittua uusia vai mennäänkö niillä "vielä yksi talvi".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelet ääneen! :)