31. heinäkuuta 2012

Kerran koululainen, aina koululainen

Mikä ihme siinä on, että aina koulujen alkaessa minuun (kohta 35v.) aikuiseen iskee valtava tarve ostaa kyniä ja kumeja ja tusseja ja vihkoja ja...  

Ja hassua on, että en mä muista että silloin peruskoulussa olisin niin kovasti hinkunut tällaisen perään. Ala-asteella kaiken tarvittavan, kynät, kumit ja vihkot sai koulusta, ilman määrärajoituksia (aikana ennen lamaa) ja minä tyydyin niihin. Vain vähän osteltiin omia tarvikkeita (eikä meillä ollut kyllä varaakaan laittaa rahaa "kaikenmaailman hömpötyksiin"). Yläasteella tätä hinkua oli vähän enemmän, mutta silloin pistin viikkorahani mieluummin karkkiin kuin kyniin.

Mutta nyt... voi elämä kun kaikki kynät ja kumit on niin houkuttavia. Tarvetta niille vain ei ole. 

Vaivaako ketään muuta tällainen kynähimo?4 kommenttia:

 1. Tämä on ihan tuttu oire (siis vaivaa vielä 57-vuotiaanakin). Kynille uusi penaali nyt ainakin pitäisi saada...

  VastaaPoista
 2. Onpa helpottavaa kuulla, ettei tää ole vain mun "erikoisuus" :)

  Arvaapa vaan miten ilonen olin kun reppuni vetoketju lakkasi toimimasta. Oli ihan pakko ostaa uus reppu!! :D

  VastaaPoista
 3. Aina! Joka kerta! Glitteriversioita, vaaleanpunaisia, batmania, spidermania, star warsia - ja sitten mennään luennolle, jossa kaikki muut ovat tosi proper (ja 10 vuotta mua nuorempia)

  VastaaPoista
 4. :D Joo toikin on tärkeä juttu ja tasapainon hakeminen vaikeaa. Miten tyylikkäältä haluaa näyttää vs miten ihquja tarvikkeita haluaa. En tällä hetkellä opiskele joten voin ostaa ihan mitä vaan, kotona ei haittaa, mutta kun opiskelin töiden ohella oli penaalissa sekä ihquja kyniä, että varmuuden vuoksi yksi metallinen "aikuinen" kynä.

  VastaaPoista

Kiva kun ajattelet ääneen! :)